https://aktivzeit.org

Tantangan latihan nasional urang "AktivZeit" janten kampanye Éropa-lega sanggeus mimiti suksés.

Dina kasempetan Poé Parkinson Sedunia dina 11 April 2022, kami ngaluncurkeun tantangan dua bulan kami pikeun ngumpulkeun 500,000 menit waktos aktip pikeun jumlah jalma anu kapangaruhan di Jerman, Austria sareng Swiss. Kami ngahontal tujuan tahap kahiji saatos langkung ti dua minggu, sareng ayeuna Tantangan kami ngalegaan ka Éropa.

Sakitar 1,000 urang parantos ngiringan dugi ka ayeuna, boh salaku individu atanapi salaku tim. Aranjeunna geus aktip dina rupa-rupa olahraga, kaasup tinju, ténis méja, Ngabuburit jeung hiking. Tapi drumming jeung menari oge diantara paporit.

rankings diropéa poean masihan pamilon hiji insentif pikeun olahraga leuwih, tapi tujuan pangbadagna ngan bisa dihontal babarengan: atikan nu langkung lengkep ihwal Parkinson, leuwih promosi olahraga sarta leuwih jaringan.

Sarerea tiasa ilubiung, nyalira atanapi kelompok, sareng atanapi tanpa panyakit. Ieu masih mungkin pikeun gabung iraha wae nepi ka 11.06.2022, sabab unggal menit aktip diitung keur hasil sakabéh. Samentawis waktos, kelompok swadaya, klinik sareng bahkan kelas sakola milu antusias dina kampanye.

Malah 6 panitia, anu sadayana kakurangan tina Parkinson sorangan, teu nyangka kasuksésan hébat misalna: Geus sanggeus 17 poé tujuan tantangan ieu ngahontal jeung 500,000 menit aktip dina Website éta. www.aktivzeit.org dikumpulkeun. Ayeuna lebet kana tahap salajengna: 1,200,000 menit aktip pikeun 1.2 juta jalma anu ngagaduhan Parkinson mangrupikeun tujuan énggal.

Parkinson mangrupikeun panyakit saraf anu teu tiasa diubaran kalayan rupa-rupa gejala. Tantangan ieu ditujukeun pikeun ngamajukeun latihan, sabab kagiatan fisik sapopoé mangrupikeun salah sahiji terapi anu paling penting pikeun ngalambatkeun kursus progresif panyakit.

https://worldparkinsonsday.com

GABUNGAN GERAK
Pikeun mungkas kasakit PARKINSON.

Panyakit Parkinson, anu kapendak langkung ti 200 taun ka pengker, mangrupikeun panyakit neurologis anu gancang di dunya. Masih teu aya ubarna.

PD Avengers mangrupikeun aliansi global jalma anu gaduh Parkinson, mitra sareng réréncangan urang, nangtung babarengan pikeun nungtut parobihan kumaha panyakitna ditingali sareng dirawat.

Diideuan ku buku "Ending Parkinson's Pisease," kami ngahijikeun sajuta sora dina akhir taun 2022 pikeun nangtung babarengan atas nami komunitas Parkinson.

Naha anjeun bakal janten PD Avenger?

Naha éta masalah:

🔴 sadunya 10 JUTA jalma cicing sareng Parkinson

🔴 50 Juta jalma hirup kalayan beban, atanapi ngalangkungan jalma anu dipikacinta

🔴 Hiji ti 15 jalma anu hirup ayeuna bakal ngagaduhan Parkinson. Panyakit ieu aya dimana-mana di dunya. Ampir unggal daérah tingkat Parkinson ningkat

🔴 Salami 25 taun ka pengker, jumlah jalma anu gaduh Parkinson parantos dua kali, sareng para ahli ngaduga éta bakal dua kali deui ku 2040

🔴 Pangaruh ékonomi tina kasakit ieu ngabahayakeun pikeun seueur individu sareng kulawargana

Kami parantos sepi teuing. Waktosna polah.

PD Avengers sanés amal sareng aranjeunna henteu milarian artos. Aranjeunna henteu nyobian ngagentos padamelan anu dilakukeun ku amal sareng ahli kaséhatan di panjuru dunya. Kantun, aranjeunna milarian ngahijikeun sora koléktifna babarengan pikeun nungtut parobihan kumaha panyakitna ditingali sareng dirawat.

Asalna diideuan ku buku, "Panungtung Panyakit Parkinson, ”PD Avengers yakin yén langkung seueur anu tiasa sareng kedah dilakukeun. 10 juta jalma didiagnosa sadunya, kulawarga sareng réréncanganana anu kapangaruhan ku kaayaan anu teu kendat ieu langkung pantes.

Ngagabung sareng PD Avengers hargana teu nanaon, tapi ngeureunkeun panyakit éta moal aya hargana pikeun jalma réa.

Dupi anjeun kersa gabung sareng kuring sareng janten PD Avenger? klik di dieu pikeun gampang, henteu aya kawajiban daptar-up pikeun ilubiung pikeun ngabasmi Parkinson. Hatur nuhun pisan parantos ngiringan ngiringan ngiringan penting ieu.
Andreas