Anjeun bosen Kasakit Parkinson? Hoyong miceun PD? Sorangan, anjeun jempé teuing. Sora banter! Jantenkeun sora urang kadéngé! Janten PD Avenger! Ngan ukur butuh 2 menit sareng sababaraha klik.

Ieu sababna naha penting:

🔴 sadunya 10 JUTA jalma cicing sareng Parkinson

🔴 50 Juta jalma hirup kalayan beban, atanapi ngalangkungan jalma anu dipikacinta

🔴 Hiji ti 15 jalma anu hirup ayeuna bakal ngagaduhan Parkinson. Panyakit ieu aya dimana-mana di dunya. Ampir unggal daérah tingkat Parkinson ningkat

🔴 Salami 25 taun ka pengker, jumlah jalma anu gaduh Parkinson parantos dua kali, sareng para ahli ngaduga éta bakal dua kali deui ku 2040

🔴 Pangaruh ékonomi tina kasakit ieu ngabahayakeun pikeun seueur individu sareng kulawargana

Kami parantos sepi teuing. Waktosna polah.

PD Avengers sanés amal sareng aranjeunna henteu milarian artos. Aranjeunna henteu nyobian ngagentos padamelan anu dilakukeun ku amal sareng ahli kaséhatan di panjuru dunya. Kantun, aranjeunna milarian ngahijikeun sora koléktifna babarengan pikeun nungtut parobihan kumaha panyakitna ditingali sareng dirawat.

Asalna diideuan ku buku, "Panungtung Panyakit Parkinson, ”PD Avengers yakin yén langkung seueur anu tiasa sareng kedah dilakukeun. 10 juta jalma didiagnosa sadunya, kulawarga sareng réréncanganana anu kapangaruhan ku kaayaan anu teu kendat ieu langkung pantes.

Laksanakeun. Ayeuna!

Ngagabung sareng PD Avengers hargana teu nanaon, tapi ngeureunkeun panyakit éta moal aya hargana pikeun jalma réa.

Dupi anjeun kersa gabung sareng kuring sareng janten PD Avenger? klik di dieu pikeun gampang, henteu aya kawajiban daptar-up pikeun ilubiung pikeun ngabasmi Parkinson. Hatur nuhun pisan parantos ngiringan ngiringan ngiringan penting ieu.
Andreas