https://aktivzeit.org

Tantangan olahraga nasional kita "AktivZeit" dadi kampanye Eropah-wide sawise wiwitan sukses.

Ing acara Dina Parkinson Sedunia tanggal 11 April 2022, kita ngluncurake tantangan rong wulan kanggo ngumpulake 500,000 menit wektu aktif kanggo jumlah wong sing kena pengaruh ing Jerman, Austria lan Swiss. Kita tekan target tahap pertama sawise mung rong minggu, lan saiki Tantangan kita berkembang ing saindenging Eropa.

Kira-kira 1,000 wong wis melu nganti saiki, minangka individu utawa minangka tim. Dheweke wis aktif ing macem-macem olahraga, kalebu tinju, tenis meja, cycling lan hiking. Nanging drum lan nari uga kalebu favorit.

Rangking dianyari saben dina menehi peserta insentif kanggo olahraga liyane, nanging gol paling gedhe mung bisa digayuh bebarengan: More pendidikan babagan Parkinson, promosi liyane olahraga lan jaringan liyane.

Saben uwong bisa melu, piyambak utawa klompok, kanthi utawa tanpa penyakit. Sampeyan isih bisa kanggo gabung ing sembarang wektu nganti 11.06.2022, amarga saben menit aktif counts kanggo asil sakabèhé. Ing sawetoro wektu, kelompok swadaya, klinik-klinik lan malah kelas sekolah melu kampanye kanthi antusias.

Malah 6 penyelenggara, sing kabeh nandhang penyakit Parkinson dhewe, ora ngarep-arep sukses gedhe: Wis sawise 17 dina, target tantangan wis tekan lan 500,000 menit aktif ing situs web. www.aktivzeit.org padha diklumpukake. Saiki mlebu ing tahap sabanjure: 1,200,000 menit aktif kanggo 1.2 yuta wong sing duwe Parkinson minangka tujuan anyar.

Parkinson minangka penyakit neurologis sing ora bisa ditambani kanthi macem-macem gejala. Tantangan kasebut utamane kanggo promosi olahraga, amarga kegiatan fisik saben dina minangka salah sawijining terapi sing paling penting kanggo nundha penyakit sing progresif.

https://worldparkinsonsday.com

NGGABUNGA GERAKAN
Kanggo mungkasi penyakit PARKINSON.

Penyakit Parkinson, ditemokake luwih saka 200 taun kepungkur, minangka penyakit neurologis paling cepet ing donya. Isih ora ana tamba.

PD Avengers minangka aliansi global kanggo wong-wong sing duwe Parkinson, mitra lan kanca-kanca, bareng-bareng nuntut perubahan kepiye cara ndeleng lan ngobati penyakit iki.

Diilhami dening buku "Ending Parkinson's Disease," kita nggabungake siji yuta swara ing pungkasan taun 2022 kanggo ngadeg bareng karo pihak komunitas Parkinson.

Apa sampeyan bakal dadi PD Avenger?

Apa penting:

🔴 Ing saindenging jagad 10 JUTA wong urip karo Parkinson

🔴 50 Yuta wong urip kanthi momotan, utawa liwat wong sing ditresnani

🔴 Siji saka 15 wong sing urip saiki bakal entuk Parkinson. Penyakit iki ditemokake ing endi wae ing jagad iki. Ing meh kabeh wilayah, tingkat Parkinson saya tambah

🔴 Sajrone 25 taun kepungkur, jumlah wong sing duwe Parkinson wis tikel tikel, lan para ahli ngramal bakal tikel maneh ing taun 2040

🔴 Pengaruh ekonomi penyakit iki mbebayani tumrap akeh wong lan kulawargane

Kita wis suwe banget meneng. Wayahe tumindak.

PD Avengers dudu amal lan dheweke ora golek dhuwit. Dheweke ora nyoba ngganti karya sing ditindakake para amal lan profesional kesehatan ing saindenging jagad. Cukup, dheweke kepengin nggabungake swara kolektif kanggo nuntut pangowahan cara ndeleng lan ngobati penyakit kasebut.

Originally inspirasi dening buku, "Pungkasan Penyakit Parkinson, ”PD Avengers percaya manawa bisa luwih akeh lan kudu rampung. 10 yuta wong sing didiagnosis ing saindenging jagad, kulawargane lan kanca-kanca sing kena pengaruh kaya kahanan sing tanpa wates iki, luwih pantes.

Gabung karo PD Avengers ora regane apa-apa, nanging mungkasi penyakit iki bakal regane akeh banget.

Apa sampeyan melu aku lan dadi PD Avenger? Klik kene gampang, ora ana kewajiban ndhaptar kanggo mbengok kanggo mbasmi Parkinson. Matur nuwun kanthi sanget kanggo gabung karo aku ing acara penting iki.
Angelika