Sampeyan kesel karo Penyakit Parkinson? Pengin nyingkirake PD? Dhewe, sampeyan meneng banget. Bengok-bengok! Gawe swara kita keprungu! Dadi PD Avenger! Sampeyan mung butuh 2 menit lan sawetara klik.

Iki sebabe penting:

🔴 Ing saindenging jagad 10 JUTA wong urip karo Parkinson

🔴 50 Yuta wong urip kanthi momotan, utawa liwat wong sing ditresnani

🔴 Siji saka 15 wong sing urip saiki bakal entuk Parkinson. Penyakit iki ditemokake ing endi wae ing jagad iki. Ing meh kabeh wilayah, tingkat Parkinson saya tambah

🔴 Sajrone 25 taun kepungkur, jumlah wong sing duwe Parkinson wis tikel tikel, lan para ahli ngramal bakal tikel maneh ing taun 2040

🔴 Pengaruh ekonomi penyakit iki mbebayani tumrap akeh wong lan kulawargane

Kita wis suwe banget meneng. Wayahe tumindak.

PD Avengers dudu amal lan dheweke ora golek dhuwit. Dheweke ora nyoba ngganti karya sing ditindakake para amal lan profesional kesehatan ing saindenging jagad. Cukup, dheweke kepengin nggabungake swara kolektif kanggo nuntut pangowahan cara ndeleng lan ngobati penyakit kasebut.

Originally inspirasi dening buku, "Pungkasan Penyakit Parkinson, ”PD Avengers percaya manawa bisa luwih akeh lan kudu rampung. 10 yuta wong sing didiagnosis ing saindenging jagad, kulawargane lan kanca-kanca sing kena pengaruh kaya kahanan sing tanpa wates iki, luwih pantes.

Tindakake tumindak. Saiki!

Gabung karo PD Avengers ora regane apa-apa, nanging mungkasi penyakit iki bakal regane akeh banget.

Apa sampeyan melu aku lan dadi PD Avenger? Klik kene gampang, ora ana kewajiban ndhaptar kanggo mbengok kanggo mbasmi Parkinson. Matur nuwun kanthi sanget kanggo gabung karo aku ing acara penting iki.
Angelika